3101
2021
Mutfak, tezgah arası cam, maliyeti ,ne tutar, fiyatı, mutfak tezgah arası cam fiyatı, ne kadar, tezgah arası cam fiyatı, cam mutfak maliyeti

Mutfak tezgah arası cam maliyeti ne tutar?

Mutfak tezgah arası cam panel maliyetlerini, kullanılan cam malzemesi, baskı kalitesi, kullanılacak ledlerin kalitesi, sipariş adeti ve kurulum yapılacak yerin uzaklığı gibi parametreler fiyatlarındırmada önemli kriter oluşturmaktadır. Şöyleki temperli kırılmaz cam yanına extra clear cam istenirse ufak bir miktar fiyat artar. Ama görüntü kalitesi ve şıklığıda aynı oranda artacaktır. UV Baskı dışında yapılacak tüm baskılar daha uygun fiyatlı olacak ama kısa ömürlü ve baskı kalitesi son derece kötü olacaktır.

Tezgah arası camlarda kullanılan ledlerin kaliteside önemlidir, örneğin modül ledler daha uzun ömürlü ve kalitelidir.  Sipariş adetide önemli bir kriterdir. Şöyleki 1 adet tezgah arası cam panelle, 100 adet tezgah arası cam maliyetleri aynı olmaz, toplu olduğu için malzemede çok alımlarda iskonto oluyor, bizde doğal olarak bunu müşteriye yansıtabiliyoruz.

Mutfakta tüm ailenin yemeği ile başlıyor ve sona eriyor, misafirler ve aile üyeleri dostça çay partileri ve bir fincan kahve küçük seremonileri için toplanıyor. Mutfak tasarımının önemli detaylarından biri mutfak tezgah arasıdır. Mutfağınızda cam mutfak ile bir yenilik yapmaya ne dersiniz? Temizlemesi kolay, görselliği ise olay olan bu ürünle mutfak dekorasyonuna yeni bir trend geldi adeta esiyor.

Mutfak tezgah arası cam panelleri; temperli cam, tripleks, çift katmanlı cam, ham cam türlerini kullanarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda tasarlamaktayız. Cam mutfak modelleri için sayısız renk, muhteşem manzalar, binlerce görüntü seçeneği sunuyoruz. Dilerseniz sizin bize getireceğiniz herhangi bir görüntüyüde cam mutfağınızda tezgah arası cam panel görüntünüze aktarabiliriz.

En iyi ustaların mutfak fotoğraf çalışmaları için cam mutfak Firmamız eşsiz kalitede camdan eşsiz mutfak tezgah arası yaratan en iyi ustaları istihdam etmektedir. Organizasyon kataloğunda toplamda, kendi mutfağının tescili için alınabilecek ve sipariş edilebilecek 16.000 adet resimli görsel sunulmaktadır. Resimli mutfak tezgah arası cam veya 3d tezgah arası modelleme hakkında sizlere en iyi hizmeti ve teklifi vermeye hazırız.